Structuur te huur

Structuur te Huur

Trainen en Coachen met Kleur richt zich op het inzetten van talenten. Het bieden van structuur is één van onze talenten. Structuur te Huur bewaakt de doelstellingen, de voortgang van het proces en de te behalen resultaten. Dit met aandacht voor de deelnemers.

Procesbegeleiding

Als onafhankelijk voorzitter inzetbaar tijdens bijeenkomsten of als procesbegeleider inzetbaar tijdens creatief denksessies. Tijdens het begeleiden van het proces is er specifieke aandacht voor de voortgang en het bewaken van de eindresultaten. Hierdoor krijgen alle deelnemers de ruimte om zich helemaal te richten op de inhoud.

Projectmanagement

Structuur te Huur is inzetbaar als projectleider of coach. Ondersteuning is mogelijk gedurende alle projectfases. Vanaf de brainstormfase, bijvoorbeeld middels een creatief denksessie, tot en met de evaluatie van het eindresultaat.

Wij hebben ervaring binnen zorg en welzijn. onder meer met het ontwikkelen en implementeren van richtlijnen, het voldoen aan kwaliteitseisen en het samenbrengen van de ICT-medewerkers met de zorgverleners. 

Training

Hoe kun je een project tot een succesvol einde brengen? In sneltreinvaart en met een lach worden de basisprincipes van projectmatig werken uitgelegd. Ontdek welke stappen je niet moet vergeten en ervaar dat je niet alles in de hand kunt hebben. Projecten worden uitgevoerd door mensen!

“Structuur te huur” is er voor iedereen die behoefte heeft aan structuur. Of het nu gaat om grote projecten binnen zorg en welzijn, het opruimen van een werkkamer of het organiseren van een feestje, iedereen is welkom. Meer informatie of vragen? Neem contact op met Cindy.

Gecertificeerd Prince2 Foundation.