Coaching

Haal het beste uit jezelf!

Aandacht maakt alles mooier. Ook als het om jezelf gaat. Breng jouw talenten, routines of dromen in kaart en groei & bloei. Geef jezelf aandacht, laat het gebeuren en …. er is resultaat.

Kleur bekennen 
Heb jij wel eens het idee dat je heel veel energie verliest als je met iemand in gesprek bent? Of herken je het gevoel dat een gesprek je juist veel energie geeft? Hoe komt dit? Door middel van een eenvoudig en effectief instrument, krijg je inzicht in jouw kleuren, kwaliteiten en daarbij behorende communicatiestijlen. Meer informatie. 

 

Talenten Analyse
Met een talentenanalyse krijg je binnen korte tijd een helder beeld van je talenten, behoeftes en drijfveren. De analyse maakt duidelijk wat bij je past en wat niet, waar je energie van krijgt, wat je veel energie kost en welke werkplek bij jou past. Een mooi startpunt om je werkzame leven de juiste richting te geven! Meer informatie. 

 

Lol met kernkwaliteiten 
Wil je meer weten over de valkuilen, uitdagingen en allergieën die jouw kwaliteiten met zich meedragen? En hoe je door middel van deze zelfkennis over kwaliteiten jouw relatie met anderen kan verbeteren? Dit coachtraject helpt jou je zelfkennis te vergroten en draagt bij aan bewustere keuzes in je leven, onder andere in de samenwerking met anderen! Meer informatie.   

 

Denk als een zebra, een mier, een ……
Heb je een vraag en kom je maar niet tot een antwoord? Dan is dit iets voor jou. Met behulp van verschillende creatieve denkmethoden ga je op zoek naar een antwoord op jouw vraag. De dierencoaches van Think like a Zebra®, jouw superhelden en bijvoorbeeld beelden, brengen je tot nieuwe ideeën. Meer informatie. 

 


Individuele coaching 

Voor alle vragen waar je thuis of op het werk tegen aan loopt.  Effectief functioneren thuis en/of in je werk en jezelf kunnen ontwikkelen leveren de meeste voldoening en de beste resultaten op. In de praktijk blijkt dat dit gemakkelijker gezegd is dan gedaan. Je leeft in de waan van de dag of je weet niet hoe je het anders moet aanpakken. Coaching biedt je de mogelijkheid om bij jezelf stil te staan. Je bewust te worden van je gedrag en nieuwe manieren te vinden.

Hoe werkt het?  

Coaching vindt plaats door het voeren van individuele gesprekken met een duidelijk doel. Dit doel wordt in de intake geformuleerd. We maken een persoonlijk plan van aanpak. Hierin beschrijven we de tijdsduur, de methodieken, beoogde resultaten en de kosten.  Zo weet jij wat je kan verwachten van mij als coach en weet je wat ik van jou verwacht. 

Interesse? Maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek.