Kennis maken

Wie zijn wij?

Eenvoud, betrokken, focus en groei zijn onze kernwaarden. Organisatietalent, doelgericht met aandacht voor de individuele mens en het bewandelen van niet gebaande paden zijn onze superkrachten.

Over ons

De kernwaarden eenvoud, betrokken, focus en groei zijn de rode draad tijdens onze trainingen. Trainingen die inzicht geven in de eigen talenten en helpen om anderen beter te begrijpen.

Hierbij maken we gebruik van onder meer kleuren en dieren. Kleuren geven inzicht in jouw talenten. Waar ben je goed in en waar ben je minder goed in? Je doet nieuwe inzichten op. Soms blijf je zitten met een vraag. Creatief denken biedt dan uitkomst. Hierbij maken we gebruik van beeldkaarten, de dierencoaches van Think Like a Zebra en superhelden. Het zijn allemaal laagdrempelige methodes om het creatief denkvermogen te vergroten. Alle vraagstukken, groot en klein, kunnen hiermee worden aangepakt.

Over Cindy

Koolhaas is in Nederland een naam behorende bij enkele bekende personen. Denk bijvoorbeeld aan Rem Koolhaas (architectuur) en Anton Koolhaas (auteur). Regelmatig wordt gevraagd of ik familie ben. Het antwoord? Dat laat ik in het midden. In ieder geval zijn we allemaal creatief denkers, die ideeën omzetten in een concreet resultaat. Ik sta voor een efficiënte no nonsens aanpak, gericht op resultaat. 

Onderstaand een overzicht van trainers, coaches en organisaties met wie ik veel samenwerk. 

Sandra Uijldert van Anders-om

Krea Nova

Train je team

Netwerk van Zebra trainers

Netwerk van trainers

Ervaringen van anderen

Cindy, Dank je wel voor jouw uitstekende leiding tijdens de sessie! Er hing een prettige sfeer en er zijn veel concrete voorstellen gedaan, ondanks dat het een pittig onderwerp is was het een middag vol energie!
Deelnemer werkgroep Schrappen en Verebeteren NVLF (juni 2018)

Cindy, je had geen gemakkelijke klus in Assen, 't waren weer kakelende logopediekippen die jij mocht dirigeren 🙂 en dat hield je soms even van je eigen verhaal af. De opmerking 'deze pak ik weer even terug' heb ik onthouden, mooie! Ik vond je stijl van presenteren laagdrempelig en daarmee voor mij heel prettig. Je verhaal kwam, ondanks de vele interrupties, op mij goed over, ik vond het verhelderend en eindelijk weer eens leuk en positief. Dat compliment is voor de NVLF maar zeker ook voor jou! Deelnemer KKB workshop

Cindy, bedankt voor je hulp bij het zoeken naar een andere baan. Je hebt me verschillende inzichten gegeven; dat ik breder kan en mag kijken dan wat ik nu voor beroep doe. En dat dat mij waarschijnlijk ook meer plezier in mijn volgende werk zal brengen, aangezien ik nu beter zie waar mijn talenten liggen. Dat ik niet in één keer tot mijn droombaan hoef te komen en ook niet zal komen. Dat vraagt tussenstappen. Dat was goed om in te zien; dat legt de lat wat lager voor mijzelf en daardoor wordt mijn doel haalbaarder. Praktisch heb je me ook geholpen door voor mij tips te geven die leiden tot een stappenplan waarmee ik tot mijn einddoel zal komen. Ontzettend bedankt! Ik ben er volop mee bezig en ben heel benieuwd waar ik terecht ga komen. AvH

Cindy, bedankt voor al het werk dat je hebt verricht ten aanzien van het Kwaliteitsregister Paramedici, het kwaliteitsbeleid van de NVLF en de NVLF kwaliteitskringen. Ik heb elke keer met plezier meegelezen en heb er veel van opgestoken. Ik vind dat je met grote zorg hebt gewerkt en de leden hebben hier veel baat bij. De snelheid en nauwkeurigheid heeft geleid tot goede duidelijke producten. Jij dus bedankt!! Manon van der List, logopedist/ orthopedagoog en bestuurslid NVLF.  

Cindy heeft voor Stichting DeBroekriem, platform voor en door werkzoekenden, een workshop "Creatief Denken. Think like a Zebra!" gegeven. Tijdens de workshop heeft zij oplossingen en nieuwe invalshoeken aangereikt en de deelnemers op weg geholpen naar creatief denken. Vanaf nu kunnen we veel met andere ogen bekijken en laten we de dieren voor ons werken als een soort ezelsbruggetje. Dank je wel Cindy voor de inspirerende workshop en de wijze waarop je een heel ontspannen sfeer hebt neergezet. Chapeau! Monique ten Broeke. Eventmanager bij DeBroekriem / regio Leiden.

Tijdens de studiedag van de kwaliteitskringbegeleiders, KKB-ers van de Nederlandse Vereniging voor Logopedie en Foniatrie (NVLF), volgde ik de workshop van Cindy over Kernkwaliteiten. Ofschoon ik de kernkwaliteiten al langer ken en deze zelf ook toepas, vond ik de wijze waarop Cindy hier een impressie van gaf inspirerend en leuk. Adi Kessels- de Beer.

Cindy is een enthousiaste en zeer creatieve trainster. Cindy ziet mogelijkheden waar een ander in problemen denkt. Ze is in staat op een leuke een professionele manier aan te sluiten bij een trainingsgroep of opdrachtgever. Cindy is o.a. Creative-Trainer bij Think like a Zebra. Ze geeft bijzondere workshops en trainingen waarmee ze de deelnemers helpt hun eigen creatief-vermogen te ontdekken en te vergroten. Erik Maessen. Creative-trainer, coach en ondernemer.