Groei en Bloei

Haal het beste uit jezelf

Aandacht maakt alles mooier. Ook als het om jezelf gaat. Breng jouw talenten, routines of dromen in kaart en groei en bloei. Geef jezelf aandacht, laat het gebeuren en …. er is resultaat.

Groei en bloei

Wie ben jij? Zijn jouw buitenkant en binnenkant gelijk? Ontdek het in de training “Binnenste Buiten”. Ga op zoek naar jouw kleuren, jouw talenten en jouw gebruiksaanwijzingen. Leer jezelf kennen en waarderen en gebruik deze nieuwe inzichten in het dagelijks leven. Als je jezelf begrijpt, wordt het dagelijks leven makkelijker. Je houdt gegarandeerd energie over om nieuwe leuke dingen te doen. Bijvoorbeeld om te dromen.

Dromen waarmaken? In de training “Als ik mijn hart volg..” staan dromen, durven en doen centraal. Een intensieve training die je helpt om dromen, groot of klein, waar te maken. Liever een coachgesprek dan een training? Laat het weten en we maken een afspraak voor een persoonlijk gesprek. Dit kan eventueel ook via skype of wandelend langs het strand.

Geen training, wel alles wat (on)bewust al langer in je hoofd “rondzingt” visualiseren. Hierbij kan een moodboard helpen. Heb jij zin om alleen of samen met je vrienden, familie of andere bekenden een moodboard te maken? Neem dan contact op.

Creatief denken

Creatief denken is het vermogen je vaste denkpatronen te doorbreken om zo nieuwe mogelijkheden en kansen te zien. Wat dit betekent? Uit onderzoek is gebleken dat je bij moeilijke vragen, altijd op dezelfde manier naar een oplossing zoekt. Ontdek hoe jij meestal onbewust denkt en welke kansen je laat liggen.

Trainen en coachen met Kleur heeft ervaring met verschillende methoden om het creatief denken te stimuleren. Ontdek hoe super(wo)man, een tekening, een bekend persoon of een droom jouw kunnen helpen om een vraag of probleem op te lossen. Of laat je inspireren door de wijze waarop dieren overleven in de natuur. Van de doelgerichtheid van een specht tot de collegialiteit van een mier. De natuur barst van de inspirerende benaderingen. Hierdoor krijg je moeiteloos nieuwe ideeën en concrete oplossingen. Te mooi voor woorden? Dan heb je nog nooit als een zebra gedacht. Of een hagedis. Of een leeuw. Of…

Op een interactieve manier ervaar je de verschillende creatief denkmethoden. Al doende leer je anders te kijken, te denken en te doen! Als je een eigen vraag meeneemt, ga je gegarandeerd naar huis met drie nieuwe ideeën.

 

Interesse? Maak een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek.