Talenten Analyse

Talenten Analyse

‘Wat past écht bij mij?’
'Waarin zou ik me goed kunnen ontwikkelen?'
'Welke werkomgeving past bij mij?'
'Ik wil eindelijk de keuzes maken die nodig zijn!'
'Welke opleiding zal ik gaan doen?'
'Ik zoek een werkgever die bij mij past, waar let ik op?'

Met deze Talenten Analyse krijg je binnen korte tijd een helder beeld van je talenten, behoeftes en drijfveren. Wat past wel bij jou en wat niet? Waar krijg je energie van? Wat kost energie en welke werkplek past bij jou? Een mooi startpunt om je werkzame leven de juiste richting te geven!

Voor iedereen die snel en doeltreffend voor zichzelf helder wil hebben in zijn/haar talenten, welke werk(omgeving) bij hem/haar past en wat een goede richting is om zich in te ontwikkelen.

Hoe werkt een talentenanalyse?

Na aanmelding ontvang je per mail een unieke toegangscode, waarmee je toegang hebt tot een digitale vragenlijst. Gevraagd wordt om binnen drie weken deze vragenlijst in te vullen. Het invullen van de vragenlijst neemt ongeveer 90 minuten in beslag. Dit doe je thuis op je computer. De vragenlijst bestaat uit stellingen waaruit je steeds degene aanklikt die het beste bij jou past.

De interpretatie en eindconclusie van het rapport is mensenwerk. Daarom nemen we als het rapport met je door. Dit rapport is van jou en neem je na afloop mee naar huis. Handig voor bijvoorbeeld een gesprek met je leidinggevende of ter voorbereiding op een sollicitatiegesprek.

Na afloop?

Na afloop ken je je talenten en de mate waarin die passen bij je ambities. De eindconclusies staan in een heldere, positieve en ontwikkelingsgerichte rapportage. Met dit rapport kun je gerichter zoeken naar bepaalde opleiding of functies. Want de Talenten Analyse maakt helder waar jij goed in bent en welke leerstijl het beste bij jou past. Uit ervaring weten we dat je de Talenten Analyse gaat ervaren als een prettig, uitdagend en kloppend instrument.

Wat zijn de kosten?

De prijs voor een Talenten Analyse is voor particulieren €450,- inclusief btw. Hiervoor ontvang je een link naar de vragenlijst, een uitgebreide schriftelijke rapportage en een gesprek waarin de rapportage wordt toegelicht. Wil je aanvullend een verslag van het gesprek zelf? Dan betaal je € 100,- extra (inclusief btw).

Aanvullende mogelijkheden?

Je kunt de Talenten Analyse aanvullen met een Beroepen- en Activiteitenanalyse en/of een Capaciteitentest. Zo krijg je een nog completer beeld van jouw wensen en mogelijkheden. De kosten hiervoor bedragen voor particulieren €100,00 (inclusief btw) per extra test, inclusief rapportage en bespreking.

Wat zeggen anderen over deze Talenten Analyse?

'Cindy, bedankt voor je hulp bij het zoeken naar een andere baan. Je hebt me verschillende inzichten gegeven; dat ik breder kan en mag kijken dan wat ik nu voor beroep doe. En dat dat mij waarschijnlijk ook meer plezier in mijn volgende werk zal brengen, aangezien ik nu beter zie waar mijn talenten liggen. Dat ik niet in één keer tot mijn droombaan hoef te komen en ook niet zal komen. Dat vraagt tussenstappen. Dat was goed om in te zien; dat legt de lat wat lager voor mijzelf en daardoor wordt mijn doel haalbaarder. Praktisch heb je me ook geholpen door voor mij tips te geven die leiden tot een stappenplan waarmee ik tot mijn einddoel zal komen. Ontzettend bedankt! Ik ben er volop mee bezig en ben heel benieuwd waar ik terecht ga komen'.  AvH

Meer informatie of een afspraak  inplannen? Neem gerust contact op.