Talenten Motivatie Analyse (TMA)

Een TMA geeft inzicht in je talenten en competenties. Een vragenlijst in combinatie met een gesprek zorgt ervoor dat je een helder beeld krijgt van waar je nu staat en welke mogelijkheden je hebt. Een TMA kan ingezet worden als individueel, persoonlijk hulpmiddel. Het kan zo bijvoorbeeld dienen als achtergrond bij de keuze van een opleiding of een nieuwe werkomgeving.

Hoe werkt een TMA?
– Het invullen van de vragenlijst neemt ongeveer een uur in beslag. Dit doe je thuis op je computer. De vragenlijst bestaat uit stellingen waaruit je steeds dient te kiezen welke het beste bij jou past.
– De TMA-methodiek brengt de resultaten met elkaar in verband.
– De interpretatie en eindconclusie van het rapport is mensenwerk. Daarom nemen we als  TMA-gecertificeerde adviseurs het rapport met je door. Dit rapport sis van jou en neem je na afloop mee naar huis. Handig voor bijvoorbeeld een gesprek met je leidinggevende of ter voorbereiding op een sollicitatiegesprek.

Na afloop?
Na afloop ken je je talenten en de mate waarin die passen bij je ambities. De eindconclusies staan in een heldere, positieve en ontwikkelingsgerichte rapportage. Met dit rapport kun je gerichter zoeken naar bepaalde opleiding of functies. Want de TMA maakt helder waar jij goed in bent en welke leerstijl het beste bij jou past.

Uit ervaring weten we dat je de TMA gaat ervaren als een prettig, uitdagend en kloppend instrument.

Wat zijn de kosten?
De prijs voor een TMA is € 325,- inclusief btw (particulier tarief). Hiervoor ontvang je een link naar de vragenlijst, een rapportage inclusief een gesprek waarin de rapportage wordt toegelicht).
Wil je aanvullend een verslag van het gesprek? Dan betaal je € 150,- extra (inclusief btw).