PAC’t – Wij van PAC’t

Ons team

Wij zijn drie trainers/coaches ieder gericht op kwaliteit en verbeterprocessen. Met ons gezamenlijk enthousiasme hebben we najaar 2019 doorgepakt. We hebben onze krachten gebundeld om een nieuwe visie over kwaliteitsverbetering voor zorgprofessionals aan te bieden. Hierbij hebben wij aandacht voor:

  • kwaliteitsverbetering
  • innovatie
  • verminderen van de administratieve lasten
  • ontzorgen van onze klanten

Ons team bestaat uit:

Arjan Uit de Bosch

‘Zoek jij antwoorden? Ik heb de vragen!’

“Je wordt vaak op jonge leeftijd al gevraagd loopbaankeuzes te maken, die je door het ontbreken van levenservaring, volgens mij, nog niet kán maken. Veelal worden dan verkeerde keuzes gemaakt. Wanneer je later in een situatie verkeerd waarin je wordt gedwongen opnieuw naar je loopbaan te kijken, vind ik het van belang dat dat goed wordt aangepakt, en dat mensen op zoek gaan naar datgene wat werkelijk bij ze past. Zelf heb ik ook in zo’n situatie gezeten waarin ik opnieuw moest kiezen.
Na een technische opleiding bij de Hogeschool Utrecht ben ik bij een milieu-adviesbureau terecht gekomen, en daar was ik snel ‘technisch’ uitgeleerd. Wél keek ik altijd onbewust naar de talenten van mijn collega’s zodat ik een team samen kon stellen dat nodig was om projecten tot een succes te maken. Mijn leidinggevende zei daarom dat ik ‘iets met mensen’ moest gaan doen. In een eerste coach opleiding kwam ik erachter dat hij gelijk had.
Met mijn analytische blik op talenten en mijn empathie voor mensen ben ik mij gaan richten op het coachen en trainen van medewerkers en organisaties waar persoonlijke ontwikkeling een uitdaging is.
In het begin heb ik mijn wilskracht aan moeten spreken om daadwerkelijk betaalde opdrachten te krijgen. Maar dat is goed gelukt!
Ik heb mij aangesloten als loopbaancoach bij Dynamisch Bureau omdat mensen begeleiden naar een passende werkomgeving mij het meest aanspreekt. Met oprechte aandacht, plezier, relativeringsvermogen en mijn jarenlange kennis begeleid ik mensen naar een nieuwe werkplek en de optimale inzet van hun talent.
Uit eigen ervaring weet ik dat er veel meer mogelijk is in je loopbaan dan je eerst voor mogelijk houdt. Wel heb je vertrouwen nodig, nieuwsgierigheid en vooral durf. Maar als je daadwerkelijk doet wat op je lijf is geschreven, dan krijg je er veel voor terug! Ik begeleid je hier graag bij!”

 

'Samenwerken is rode draad om zelf tot het beste resultaat te komen, vandaar ook de samenwerking met PAC't'.

‘Het vuurtje van Pia’ wordt aangewakkerd wanneer ze mens en organisatie succesvol begeleidt in veranderingen, laat groeien en beter laat presteren. Ze is enthousiast, positief en volgt haar hart. Haar beste vriendin omschrijft haar als een doorzetter, een aandachtige luisteraar en een mensenmens
Zij is nauw betrokken, barst van de nieuwe ideeën en voert deze graag uit. Creatief, energiek en resultaatgericht zijn woorden die haar mooi omschrijven. Een tikkeltje eigenwijs ook wel. Zij houdt van een goede espresso en koken voor familie en vrienden.
De laatste 13 jaar is zij werkzaam geweest bij de beroepsvereniging voor Logopedie. Onder haar verantwoordelijkheid inhoud gegeven aan het opzetten van de NVLF academy. Geleerd dat kwaliteit en de kwaliteitsverbetering als een rode draad door alle paramedische beroepsgroepen loopt. Zij wil samen met het team van PAC’t inhoud geven aan de Individuele Professionele Ontwikkeling per paramedisch beroepsgroep (IPO). Dit op specifieke wijze met een maatwerk competentieprofiel. Het beste resultaat zowel individueel, in teamverband, als in relatie van werkgever/werknemer. Sinds 2015 TMA gecertificeerd.

 

test - invoegen