Wij van PAC-t

Ons team

Wij zijn drie trainers/coaches ieder gericht op kwaliteit en verbeterprocessen. Met ons gezamenlijk enthousiasme hebben we najaar 2019 doorgepakt. We hebben onze krachten gebundeld om een nieuwe visie over kwaliteitsverbetering voor zorgprofessionals aan te bieden. Hierbij hebben wij aandacht voor:

  • kwaliteitsverbetering
  • innovatie
  • verminderen van de administratieve lasten
  • ontzorgen van onze klanten

Ons team bestaat uit:

 

Pia Plokker

Samenwerken is rode draad om zelf tot het beste resultaat te komen, vandaar ook de samenwerking met PAC't'.

‘Het vuurtje van Pia’ wordt aangewakkerd wanneer ze mens en organisatie succesvol begeleidt in veranderingen, laat groeien en beter laat presteren. Ze is enthousiast, positief en volgt haar hart. Haar beste vriendin omschrijft haar als een doorzetter, een aandachtige luisteraar en een mensenmens
Zij is nauw betrokken, barst van de nieuwe ideeën en voert deze graag uit. Creatief, energiek en resultaatgericht zijn woorden die haar mooi omschrijven. Een tikkeltje eigenwijs ook wel. Zij houdt van een goede espresso en koken voor familie en vrienden.
De laatste 13 jaar is zij werkzaam geweest bij de beroepsvereniging voor Logopedie. Onder haar verantwoordelijkheid inhoud gegeven aan het opzetten van de NVLF academy. Geleerd dat kwaliteit en de kwaliteitsverbetering als een rode draad door alle paramedische beroepsgroepen loopt. Zij wil samen met het team van PAC’t inhoud geven aan de Individuele Professionele Ontwikkeling per paramedisch beroepsgroep (IPO). Dit op specifieke wijze met een maatwerk competentieprofiel. Het beste resultaat zowel individueel, in teamverband, als in relatie van werkgever/werknemer. Sinds 2015 TMA gecertificeerd.

Cindy Koolhaas

Aandacht maakt alles mooier

Persoonlijke groei zit al in kleine veranderingen. Denk aan het in kaart brengen van je talenten, luisteren naar je lijf, focus, doelen formuleren, samenwerken ..... Ik geloof dat als je aandacht aan jezelf besteed, je in actiemodus overgaat en tot grote veranderingen kunt komen. Je bent dan in staat om te groeien en te bloeien. 

Waar ik goed in ben? Mijn kernkwaliteiten zijn: structureren, betrouwbaar, betrokken, verbindend en vernieuwend. Mijn rugzak is goed gevuld met methodieken, ik ben bekend met de (para)medische zorg en ik denk graag buiten de gebaande paden. Durf jij aandacht te geven aan jezelf? Durf jij te ontdekken hoe jij tot groei en bloei kan komen? Ik begeleid je graag tijdens dit proces.